lunes, 19 de abril de 2010

Descripció de la persona

La meva personalitat és activa perquè sempre que tinc que fer alguna cosa la faig quan tinc temps lliure, i no m'espero a l'últim dia o a l'últim moment. També sóc adaptable ja que si tinc que fer alguna cosa que no estic acostumat, m'acostumo fàcilment. També sóc controlat perquè hem puc controlar davant de les situacions. Sóc cuidadós ja que cuido molt les coses. Sóc sociable, ja que tinc un comportament amable en les relacions socials i que cerca el tracte amb els altres. La meva personalitat, també és optimista ja que davant d'una situació tendeixo a pensar que sortirà bé. Sóc pensatiu ja que penso molt les coses abans de fer-les. També sóc reservat perquè no comunico gaire els meus pensaments. Sóc tranquil ja que encara que tingui coses que hem preocupin, intento no posar-me nerviós. Sóc leal, ja que guardo fidelitat a algú o alguna cosa. També sóc tímid perquè no m'expresso molt.

Diagrama adjectius



Observa la circumferència de Eysenck:

1.Descarrega la imatge anterior de la webquest i subratlla els 8 adjectius de l'activitat 2.2 amb una línia i encercla el 4 preferents. Utilitza un editor d'imatge per a fer-ho (Paint, Gimp, ...).

2.Observa bé en quina zona se situen els adjectius (majoritàriament).
Majoritàriament estan a la zona de flemàtic.

3.Coincideix amb el tipus (Emotivitat-Activitat-Ressonància) que havies subratllat?
Sí que coincideix.

Si la resposta és sí, fixat en els 4 punts cardinals d'Eysenck.
Si la resposta és no, (no hi ha major acumulació d'adjectius en un quadrant, aleshores torna a fer les activitats 2.1. i 2.2, però aquesta vegada consulta cada pas que facis amb alguna persona que et conegui bé.

4.Observa que els adjectius, a mesura que s'apropen a l'esquerra van augmentant en introversió, igualment en els altres punts cardinals, respecte a l'adjectiu encerclat.

5.Observa si existeix una certa oposició entre els adjectius de quadrants oposats. Insociable-sociable, reservat-expansiu, etc.
Si que hi ha una certa oposició.

6.Cap a quin punt cardinal s'aproximen més els adjectius?
Cap al sud-oest.

7.En conclusió:
M'apropo més als punts de (subratlla un de cada línia):
Introversió i Control.

M'apropo més al tipus (subratlla un o dos):
Flemàtic.

Els 4 adjectius més adequats a la meva manera de ser són: (escriu el 4 subratllats de la circumferència.
Tranquil, reservat, optimista i animat.

Gràfics

Reflexió dels pares

Els meus pares diuen que creuen que hem coneixo bé a mi mateix, i que el que he posat és real. També diuen que sóc tímid, i que tindria que tindre més confiança en mi mateix per a que se'm vagi la timidessa. Diuen que si vull fer alguna cosa de les que m'ha sortit 80 o 100%, hem tindré que esforçar molt i ser constant.

Les meves qualificacions acadèmiques

Jo encara no tinc gaire clar el que vull ser, i m'està costant molt decidir-me per alguna cosa. SUposo, que agafaré alguna cosa sobre el tecnològic. Les assignatures que més hem calen són: matemàtiques, tecnología i física i química. A mates, aquest curs he començat pitjor que els demés, però crec que al final treuré endavant l'assignatura. A tecnologia, de moment vaig bé, tot i que potser podria anar millor, intentaré millorar la nota. I a física i química, igual que a tecnologia.

Perfil d'interessos

En el perfil d'interessos, m'ha sortit amb un 100% i un 80% ek que més m'agrada. Amb el 80% (tecnológic), és el que més m'ha agradat, tot i que ara també m'he adonat que m'agrada l'administració i oficina, i econòmic empresarial (100%). Amb un 0%, m'ha sortit realment el que no m'agrada (ciències de la salut i ciències experimemtals).
Relacionar-ho amb el que crec que sóc (tolerància, justícia, responsabilitat, lleialtat i debilitat), crec que és molt difícil i no sé si ho sabré fer. M'ha sortit que sóc administració i oficina, i econòmic empresaral. Crec que per a ser aquestes dues coses, es necessita molts valors morals, a lo millor no són els que més em descriuen, però entre els que jo estic. també es necessiten.

El batxillerat i la universitat

Batxillerat:

El batxillerat és una formació més avançada i més específica sobre el que vols fer a la universitat. Té una durada de dos anys.
El batxillerat que jo vull fer és el de ciències i tecnologia. En el batxillerat hi ha dos parts, les matèries comunes i les de modalitat. Les matèries comunes (les que es fan a qualsevol batxillerat), son:
· Llengua catalana i literatura I i II
· Llengua castellana i literatura I i II
· Llengua estrangera I i II
· Ciències per al món contemporani
· Filosofia i ciutadania
· Història de la filosofia
· Història
· Educació física

Les matèries de modalitat (les que son específiques d'aquesta modalitat) són:
· Matemàtiques I i II
· Biologia I i II
· Física I i II
· Química I i II
· Ciències de la terra i del medi ambient I i II
· Dibuix tècnic I i II
· Tecnologia industrial I i II
· Electrotècnia
D'aquestes he de fer 3, i serien electrotècnia, tecnologia industrial i dibuix tècnic.

A part, també hi ha unes matèries optatives, que aquestes son:
· Segona llengua estrangera
· Estada a l'empresa
· Psicologia i sociologia
· Qualsevol altra matèria de qualsevol modalitat.
D'aquestes matèries optatives, la que voldria fer és: Estada a l'empresa.

Per a canviar de modalitat, el centre pot canviar el currículum i s'ha d'assegurar que l'alumne faci almenys 3 matèries de la nova modalitat al segon curs, i si quan acaba el batxillerat s'ha superat quatre o més matèries de la nova modalitat, s'ha aprovat.

Per a accedir al batxillerat, s'ha de complir algun dels següents requisits.

·Tenir el títol de graduat/ada en educació secundària obligatòria.
·Tenir el títol de tècnic/a per haver superat un cicle formatiu de grau mitjà al qual s'havia entrat mitjançant una prova d'accés.
·Tenir el títol de tècnic/a superior per haver superat un cicle formatiu de grau ·superior al qual s'havia accedit mitjançant una prova d'accés.
Haver cursat estudis estrangers que hagin estat homologats (o estiguin en tràmit d'homologació) al títol de graduat/ada en educació secundària, al títol de tècnic/a o equivalent.
·Altres estudis de plans anteriors homologats als esmentats.

Universitat:

Per accedir a la universitat, s'han de fer unes proves per als estudiants que van des de batxillerat, unes proves que es fan de manera diferent a partir d'aquest any, el 2010. Es fa amb un nou model que ve derivat d'una banda del batxillerat LOE i coincideix amb la implantació de l'espai europeu d'educació superior. En aquesta nova prova desapareixen les vies d'examen i cada estudiant defineix mitjançant les matèries de modalitat el seu propi perfil d'accés.
Amb la carrera universitària, ja pots sortir a treballar al mon laboral, segons la carrera que hagis fet, es te preferència en un treball que en algun altre, tot i que amb qualsevol carrera tens moltes sortides professionals.